Sluiten
www.valdeloire-france.com maakt gebruik van cookies om uw ervaring op deze site te verbeteren.
Door te surfen op deze site, gaat u ermee akkoord! Link.

SAINT-NAZAIRE, EEN STAD AAN DE KUST!

We willen een tot op heden goed bewaard geheim met u delen: Saint-Nazaire heeft 20 prachtige stranden en kreken! Spreid uw badlaken uit, geniet van één van de vele watersporten of van een picknick bij zonsondergang … Een genot!   

20 stranden en kreken waarvan 2 stranden met het Handiplage keurmerk, 6 stranden met toezicht in de zomer, 1 filmster-strand – van Monsieur Hulot uiteraard! -  maar ook 3 stranden met het Pavillon Bleu keurmerk en een watersportcentrum... Alleen al in Saint-Nazaire is de keuze enorm!  
> De stranden van Saint-Nazaire

Watersportcentrum Skate Park 

Catamaranzeilen en windsurfen voor beginners en gevorderden (individuele en groepslessen, verhuur), kano’s voor 1 of 2 personen (verhuur) in Saint-Nazaire. Sportief plezier in de frisse zeelucht! 
> Voor meer informatie over het watersportcentrum Skate Park 

Mouette and sea  

Stap aan boord van een catamaran in Saint-Nazaire voor een ontdekkingstochtje langs de kust en de riviermonding. Betoverende momenten dicht bij de natuur.   
> Reserveer uw uitje op het water

Rondvaart met uitzicht op de riviermond 

Een ontdekkingsrondvaart: ontdek de verscheidenheid aan haventerminals en de bedrijvigheid van de drukke haven, sinds kort uitgebreid naar de boeiende wereld van windturbines op zee. Een verrassende ontdekking die een becommentarieerde rondvaart combineert met een bezoek aan het EOL-windturbinebezoekerscentrum.   
> Voor meer informatie over ontdekkingsrondvaarten 

Rondvaart, de vuurtorenroute   

Tijdens deze avondrondvaart geniet u van het magische licht bij zonsondergang dat de kust in een gouden licht baadt voordat de hemel donker wordt; dan gaan de lichten van de vuurtorens aan zodat de schepen hun weg kunnen vinden. Een tijdloos en uniek moment.   
> Voor meer informatie over ontdekkingsrondvaarten 

Alle activiteiten op en om het water in Saint-Nazaire   
 
Wij adviseren u geen uitstapjes te boeken voordat u contact heeft opgenomen met de leverancier voor meer informatie.