Overnachten tussen de wijnranken in de Loirestreek

Stelt u zich eens voor, één of meerdere nachtjes slapen tussen de wijngaarden in de Loirestreek! ‘s Morgens bij het opstaan opent u het raam met zicht op de wijnranken van de beroemde Loirewijnen! In een vat, in een knusse B&B, bij een wijnboer of zelfs in een grot … Slapen in de wijngaarden kan prima!
 
Domein de Montcy ligt in de Cheverny en Cour-Cheverny herkomstbenamingen en produceert biologische en biodynamische wijn. En u kunt er een hoogst onalledaagse nacht doorbrengen!  Of u nou valt voor een bijzondere ervaring in zo’n grappig vat (Coup de Foudre), of liever kiest voor Les Sens de la Terre, een chalet met sauna én Noors bad, beide accommodaties hebben een schitterend uitzicht op de wijnranken! Geniet er ook van een begeleide rondleiding met aan het einde een proeverij in de grote wijnkelder.
Voor meer informatie over het Domaine de Montcy
Reserveer uw overnachting in omgebouwd vat “Coup de Foudre”
Reserveer uw overnachting in chalet “Les Sens de la Terre”
 

  
Vlak bij kasteel Chenonceau ligt het Château de Fontenay, een wijndomein midden in de natuur met een keuze aan accommodaties in het 17 hectare grote park. De eerste verdieping van het kasteel zelf heeft vier comfortabele Bed & Breakfastkamers en in het park staan drie luxe vakantiehuisjes. Tijdens uw verblijf op het landgoed kunt u wandelen of rondfietsen, de Touraine wijn van het domein leren kennen, en voor vermaak en ontspanning zijn  er een verwarmd buitenzwembad en een biljardtafel.
Vier gerieflijke Bed & Breakfastkamers
Drie luxe vakantiehuisjes

  
Boven het dorpje Vouvray ligt het Domein Clos de l’Epinay, in een rustgevend en ontspannend landschap. Het heeft twee ruime Bed & Breakfastkamers in mooie 18e-eeuwse gebouwen. In de kalkstenen kelders worden hier stille en licht mousserende wijnen gemaakt met de befaamde Vouvray herkomstbenaming. De wijngaard van het domein strekt zich uit over 20 hectare op het plateau van Vouvray waar het heerlijk wandelen is.
Ga voor meer informatie over het Domein Clos de l’Epinay naar

  
Demeure du Vignole is een karakteristiek 17e-eeuws hotel boven de Loire en een buitengewone plek voor een verblijf tussen de wijngaarden en grotwoningen. Het lieflijke dorpje Turquant verleidt bezoekers met zijn authentieke karakter. Als bonus is er op deze betoverende plek ook een absoluut uniek grotzwembad!
Reserveer uw verblijf in de Demeure du Vignole
 

 
 
Midden in het regionaal natuurpark ontdekt u het stadje Gennes-Val-de-Loire. Een prima plek om te overnachten in een vakantiehuisje van de kalksteen die zo typisch is in deze regio, in een mooi oud huis na een bezoek aan de Loirestreek, of in een Bed & Breakfast met uitzicht op de wijnranken.
Reserveer uw kalkstenen accommodatie
Reserveer uw accommodatie in een prachtig oud huis
Reserveer uw Bed & Breakfast accommodatie

 
Château Soucherie wordt omgeven door 28 hectare wijngaarden en ongerepte natuur.    Hier wacht u een warm onthaal voor uw overnachting met niet alleen uitzicht op de wijngaard, maar ook op het hele Layondal en de omliggende dorpjes. Een onvergetelijk verblijf ten zuiden van Angers!
Om uw verblijf op Château Soucherie te reserveren

 
Midden in het wijnbouwlandgoed Vignoble Marchais wacht u een heel bijzondere ervaring: een nacht in een vat! Neem een duik in de plaatselijke wijnbouw en ervaar de wijngaard en schitterende natuur bij maanlicht!
Voor meer informatie over de Vignoble Marchais