Bewonder de Loirekastelen vanuit een luchtballon!

 
Een luchtballonvaart boven de beroemde kastelen aan de Loire? Ja hoor, dat kan! Stap in de mand van deze gigantische ballon en beleef een unieke ervaring, ontdek de Loirestreek en al zijn schatten zoals u ze nog nooit hebt gezien!

Vlieg in een luchtballon over de Loirestreek rondom Orléans 

Stap aan boord bij Ballons de Loire op een vertrekpunt in Orléans, Olivet, Meung-sur-Loire, Beaugency, Jouy-le-Potier of vanaf een privéterrein (mits groot genoeg!) voor een adembenemende ballonvaart boven de Sologne, de Loire en de Loiret. Laat u meenemen door de wind en u hoeft zelf alleen maar te genieten van het panoramisch uitzicht op de Loirestreek, en misschien ziet u hier en daar één van de verborgen kastelen of landhuizen die deze streek rijk is …  

Wilt u Orléans en omgeving graag vanuit de lucht bekijken? Dan bent u bij Montgolfière Orléans en Métropole op het juiste adres! Na te hebben geholpen bij het opblazen klimt u aan boord van de luchtballon voor een vaart van anderhalf uur boven Orléans en omstreken. U bewondert, terwijl u zo licht als een veertje door de lucht vaart, de indrukwekkende Sainte-Croix kathedraal van Orléans, de beroemde place du Martroi met het beeld van Jeanne d’Arc, absolute emblemen van de stad.  
 
 

Vaar in een luchtballon boven de Loirestreek rondom Blois  

Beleef een unieke inwijding in een luchtballon boven het gevarieerde reliëf van de Loir-et-Cher: het Loiredal, de Perche-heuvels en de vlakte van Beauce, schitterende landschappen om van boven te zien!  
Compagnons du vent neemt u vanuit Vendôme, Lavardin of Trôo, mee voor een ballonvaart om te genieten van molens, grotwoningen, eeuwenoude boerderijen, wijngaarden én de onmisbare kleine kasteeltjes.  

Bewonder de Loirekastelen vanuit de lucht met Aerocom Montgolfière. U vertrekt vanuit Blois, Chaumont-sur-Loire, Chenonceaux of Amboise. U vliegt hoog boven de kastelen van Blois of d’Amboise of het onontbeerlijke kasteel van Chaumont-sur-Loire en zijn tuinen. Een moment van absolute vrijheid in de wolken!  

In een luchtballon boven de Loirestreek in de omgeving van Tours  

Stijg op in een luchtballon van France Montgolfières! Vanaf begin april tot eind oktober is het genieten met het hele gezin tijdens een ludiek en origineel uitstapje (vanaf 6 jaar). France Montgolfières neemt u mee vanuit Chenonceaux voor een uur lange vaart met de wind als reisgids. U komt ogen tekort tijdens een tochtje boven de mooiste plekjes in de Loirestreek, waaronder het schitterende kasteel Chenonceau!  

U bent van harte welkom in één van de manden onder de hete luchtballonen van Art Montgolfières. Voordat u opstijgt mag u helpen bij het voorbereiden van de ballon! U kunt instappen in Chenonceaux, Chinon, Amboise, Chaumont of Loches voor een tochtje van een uur hoog boven de Loirekastelen. In een luchtballon met een ervaren piloot beleeft u een gegarandeerd onvergetelijke ervaring tussen hemel en aarde!  

 

Een luchtballonvaart boven de Loirestreek in de omgeving van Angers en Saumur  

Met Anjou-Nantes Montgolfières kijk u van hoog in de lucht op de prachtige Loirestreek, ingeschreven op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bewonder alle charmes van dit exceptionele panorama en geniet van een tijdloos moment. Beleef deze vaart tijdens zonsopgang of zonsondergang, alleen, of met familie of vrienden, de keuze is aan u! 

Maak een fabelachtig tochtje in een luchtballon van Montgolfière sensation. Bewonder kasteel Saumur en de omliggende wijngaarden, waar de wereldwijd befaamde wijn geproduceerd wordt, en uiteraard de grandioze natuur. De vaarten zijn rond zonsopgang en zonsondergang zodat u volop kunt genieten van deze betoverende momenten.  
 
  

Bewonder de Loirestreek vanuit een luchtballon boven Nantes en omstreken 

Ga vanuit Nantes de lucht in in een heteluchtballon van Bulle d’air Montgolfière, en deel een unieke ervaring met uw geliefde of met vrienden of familie. Tijdens de vaart door de lucht geniet u met volle teugen en gaat het uitzicht van prachtig naar sensationeel naar mate u hoger, en hoger, klimt!   

Geniet op grote hoogte boven de Loirekastelen en de koninklijke rivier!