7 tips om van het Internationale tuinfestival 2018 te genieten

De 27ste editie van het Internationale tuinfestival op het regionaal landgoed Chaumont-sur-Loire heeft als thema “Tuinen en gedachten”. Ter gelegenheid van dit evenement geven we hier enkele tips om u te helpen er volop van te genieten!
 
  • Station Onzain/Chaumont tot aan het kasteel. Bovendien ontvangt u bij het tonen van uw treinkaartje ook een korting op de entreeprijs voor het landgoed.
  • Ga bij mooi weer op de fiets. Het Regionaal landgoed Chaumont-sur-Loire ligt op de Loire à vélo fietsroute. Gratis fietsenstalling en rekken zijn beschikbaar bij elke ingang van het landgoed.
  • Voor de prijs van een toegangskaartje kunt u op het landgoed het kasteel, het landschapspark, de stallen én het Internationale tuinfestival bezoeken en de moderne kunstwerken zien in het Centre d’Arts et de Nature.
  •  In één dag kunt u alles bezichtigen en genieten van de hele locatie. Er is een gastronomisch restaurant, een mediterraan buffet en diverse andere mogelijkheden om een hapje te eten.
  • Download de rondleidings-app “Château de Chaumont-sur-Loire” om het kasteel op een interactieve wijze te verkennen!
  • En tot slot, mis in de zomer de Lichttuinen niet. Van juli tot augustus kunt u het Internationale tuinfestival tot laat in de avond bezoeken en genieten van de prachtig verlichte tuinen.
Accommodatie in de buurt
Houdt u van hotels, bed & breakfast, kamperen, gîtes of heeft u liever een woonwagen… ? Ontdek al onze suggesties voor overnachten tijdens uw verblijf in de Loirestreek.