In het hart van de Grote Manege

Het nieuwe paardrijgala van het Cadre noir van Saumur is een uitnodiging om de meest prestigieuze rijschool in de Franse traditie te leren kennen.

Het Cadre noir van Saumur heeft een geweldige nieuwe voorstelling: Au Cœur du Grand Manège (In het hart van de Grote Manege). De fundering van de show, met een nieuwe choreografie, nieuw decor en licht- en geluidseffecten, zijn de geschiedenis en waarden van de Franse paardrijtradities die zijn toevertrouwd aan het Cadre noir. De hechte, bijna intieme, samenwerking tussen ruiters en paarden wordt geïllustreerd met een dichterlijke, artistieke scenografie. Bezoekers worden uitgenodigd om de gedrevenheid en emotie die paard en mens verbinden tijdens 17 buitengewone opvoeringen te komen aanschouwen. Courbettes, schoolsprongen en sportieve paardrijkunsten; dit adembenemende spektakel is een reis door een droomwereld waarin de Loire een belangrijke plaats heeft … Deze grootse show is te zien op 16 en 17 juni en later op 29 en 30 september, in het hart van de grote manege van Saumur.
Accommodatie in de buurt
Houdt u van hotels, bed & breakfast, kamperen, gîtes of heeft u liever een woonwagen… ? Ontdek al onze suggesties voor overnachten tijdens uw verblijf in de Loirestreek.