Sluiten
www.valdeloire-france.com maakt gebruik van cookies om uw ervaring op deze site te verbeteren.
Door te surfen op deze site, gaat u ermee akkoord! Link.

Bijzonder: Het Grote Doolhof van Napoleon

Het park heeft een weergaloze attractie voor kinderen; het grootste speeldoolhof van Frankrijk! De avonturiers kunnen de Napoleontische legende volgen via een raadsel-speurtocht verspreid over 2000m².

Op kasteel Valençay wordt veel aandacht geschonken aan jonge bezoekers, zo zijn er zowel speelse als leerzame activiteiten. De meest geliefde onder hen is het Grote Doolhof van Napoleon, een labyrint van 2000m² en 2 meter hoogte. Gewapend met een boekje en wat aanwijzingen moeten de avonturiers raadsels oplossen om zo de zeven deuren te openen die naar de Keizerstoren leiden.

Het parcours loopt door drie magische werelden; het land van de tuinen, het land van de zintuigen en het spiegelland. De reis wordt nóg beter door de geluidseffecten en speciale effecten die de reiziger tegenkomt. De raadsels zijn aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen waardoor de hele familie samen vooruitgang boekt. En door gebruik te maken van de jokers zijn er uiteindelijk alleen winnaars!

Na het doolhof wacht er nog ander vermaak : in de kasteelgangen, op de glijbanen en de speeltuin en uiteraard ook op de kinderboerderij in het park.
Accommodatie in de buurt
Houdt u van hotels, bed & breakfast, kamperen, gîtes of heeft u liever een woonwagen… ? Ontdek al onze suggesties voor overnachten tijdens uw verblijf in de Loirestreek.