Kasteel Brézé: Een nieuwe kaartverkoop

Kasteel Brézé maakt zich klaar voor de ingebruikname van een nieuwtje ; een splinternieuwe entree. De voormalige schuur is omgetoverd tot een gezellige welkomsthal waarin u zowel de kaartverkoop als de boetiek van het kasteel vindt.
 
Er is hard gewerkt op kasteel Brézé om de ruimte van de voormalige schuur naast de duiventil zo goed mogelijk te benutten.  Zodoende staat er nu een geheel nieuwe ontvangstruimte met een oppervlakte van 110 m² bij de uitgang van de parkeerplaats. Vanaf juli is dit de enige ingang naar het kasteel, het park en de droge slotgrachten. Bezoekers treffen er een moderne kaartverkoop aan met twee loketten en een boetiek waar souvenirs en de wijn van het landgoed verkocht worden. Bezoekers worden zo beter verwelkomd, ook minder valide bezoekers die met een personenlift nu makkelijker de binnenplaats van het kasteel kunnen bereiken. Dus een royale verwelkoming voordat u afreist naar de diepste droge slotgrachten van Europa.
Accommodatie in de buurt
Houdt u van hotels, bed & breakfast, kamperen, gîtes of heeft u liever een woonwagen… ? Ontdek al onze suggesties voor overnachten tijdens uw verblijf in de Loirestreek.