Een nieuwe avondvoorstelling op het koninklijk kasteel van Blois

Een nieuwe licht en geluidshow opent op koninklijk kasteel Blois, met de hulp van technologie en speciale effecten. De grandioze show met de naam « Ainsi Blois vous est conté » belooft een onmisbaar schouwspel.

De dikke muren van kasteel Blois omsluiten eeuwen Franse geschiedenis die elk jaar tot leven komt tijdens een fantastische licht en geluidshow. Dit jaar is er een schepje bovenop gegooid dankzij de nieuwste technologie. Met 3D modellering, video mapping en gigantische beeldprojecties is het nu een waar festival van speciale effecten tegen de achtergrond van de vier vleugels van dit vorstelijke gebouw. Toeschouwers worden meegenomen naar vervlogen tijden: de instorting van het kasteel, ontmoet de onvermurwbare Catharina de’ Medici en de weer tot leven gekomen Hertog van Guise ... Liefde, drama, geheimen; u ziet het allemaal tijdens deze meeslepende voorstelling!
Accommodatie in de buurt
Houdt u van hotels, bed & breakfast, kamperen, gîtes of heeft u liever een woonwagen… ? Ontdek al onze suggesties voor overnachten tijdens uw verblijf in de Loirestreek.