Sluiten
www.valdeloire-france.com maakt gebruik van cookies om uw ervaring op deze site te verbeteren.
Door te surfen op deze site, gaat u ermee akkoord! Link.

Bed & Breakfast in het Château

 

« Bienvenue au château » (Welkom in het château) nodigt u uit om, voor één of meerdere nachten, het leven van een kasteelheer of vrouwe te leiden. Het biedt u een selectie chambres d’hôtes in mooie residenties (kastelen, landhuizen, woningen), de associatie beloofd u een kwaliteitsverblijf in een buitengewone omgeving. Laat u bekoren door de warme ontvangst waarmee de eigenaren van deze kastelen en privé residenties u opwachten.
 

Tussen de Loire, wijgaarden en bossen...


Vlakbij Angers, opent, tussen de wijgaarden van Coteaux du Layon, het Château van la Fresnaye zijn deuren voor u. Hier slaapt u in kamers die zijn ingericht in de Renaissance stijl.

Op het Landgoed van Bidaudières verblijft u in het hart van de Vouvray wijngaarden. De chambres d’hôtes van het landgoed bevinden zich in een voormalig XVIIe eeuws wijnbouw gebouw.

Aan de rand van Saumur verschuilt het enorme landgoed (17 hectare) van le Manoir du Bois Noblet zich achter een bij het landgoed behorend bos. Een mooie residentie uit de XVIe eeuw waarvan de ruime kamers dezelfde indrukwekkende schouwen hebben die ook in het Château van Chappe te vinden zijn. Deze laatste, vlakbij Baugé­-en-Anjou heeft gebrandschilderde ramen, wandtapijten en antieke vloertegels.

In de Ancenis regio, ontvangt het Château van Cop-Choux u in een groot park van 18 hectare. Het gedeeltelijk beboste park heeft ook twee vijvers en eeuwenoude bomen.

Niet ver van het château van Chambord, aan de oevers van de Loire, ontvangt het gezellige en authentieke Château de Colliers u met z’n traditionele warme welkom in aangename chambres d’hôtes.

Het 17e eeuwse Château de la Touanne, gelegen tussen Blois en Orléans, heeft in het hoofdverblijf 5  chambres d’hôtes te bieden, alle ingericht in een klassieke maar tegelijkertijd moderne stijl. Kleine bonus : het verwarmde zwembad, middenin de boomgaard !


Voor meer informatie over Welkom in het Château.