Eropuit op de fiets


Gedurende 4 maanden nodigen zo’n veertig gemeentes u, in het kader van « Echappées à vélo en région Centre-Val de Loire» (Uistapjes op de Fiets in de Centre-Val de Loire regio) u uit om hun thematische en feestelijke fietsroutes te ontdekken. Onderweg is er amusement : voorstellingen, wijn- en eten proeven, tentoonstellingen, bezienswaardigheden...gezellig met vrienden, of met het hele gezin.

U bent uitgenodigd voor een waar fietsfeest seizoen. Het zomerprogramma van bezienswaardigheden en amusement die deel uitmaken van « Échappées à vélo » bieden de mogelijkheid verbinding te maken met talloze andere fietsroutes zoals de Loire op de Fiets, de Véloscénie, Sint Jacobsroute op de Fiets, de Indre op de fiets, Het Kastelenland op de Fiets, de Sologne en de Brenne op de Fiets...

Op het menu staan routes voor iedereen en een programma van bijzondere evenementen en ontdekkingen van het cultureel-, natuur- en gastronomischerfgoed...maar ook voorstellingen, en eetgelegenheden om kennis te maken met de plaatselijke produkten !


Bekijk het programma !