Sluiten
www.valdeloire-france.com maakt gebruik van cookies om uw ervaring op deze site te verbeteren.
Door te surfen op deze site, gaat u ermee akkoord! Link.

De tuin van Plessis Sasnières

De tuin van Plessis ­Sasnières, in het hart van de Loirestreek, nodigt u uit voor een wandeling. Ontdek de charme van deze « plus anglais des jardins français »,  meest Engelse van Franse tuinen.
 

Een tijdloze wandeling


Het is een vreedzame, lieflijke atmosfeer die u op uw wandeling door deze mooie tuin in de Engelse stijl vergezelt. Ga even zitten op een bankje bij de vijver en geniet van het zachte gefluister van de waterval.

Iets verder vindt u, door de mooie graspaden te volgen, de bloemrijke weide met zijn pergola’s en de appelbomen die er tegenaan leunen. Dit is een koninkrijk van bloemen, van de lente tot de herfst zorgen tulpen, pioenrozen, lelies en rozen...voor een feest van kleuren en geuren.

Neem ook de paden die naar het grote park leiden. Het ligt hoger dan de tuin en heeft een mooi uitzicht op het geheel.

En laat u, om het serene plezier hier wat te verlengen, verleiden door het heerlijke ijs en banket dat ter plaatse gemaakt wordt in de Salon de Thé.

Er zijn, het hele jaar door, diverse activiteiten die de tuin van Plessis ­Sasnières tot leven brengen. Geniet bijvoorbeeld van de openlucht bioscoop op een mooie zomeravond of neem, in de herfst, deel aan het Soepfeest !
Ook te ontdekken
Accommodatie in de buurt
Houdt u van hotels, bed & breakfast, kamperen, gîtes of heeft u liever een woonwagen… ? Ontdek al onze suggesties voor overnachten tijdens uw verblijf in de Loirestreek.
Evenementen
Bezichtigingen