Sluiten
www.valdeloire-france.com maakt gebruik van cookies om uw ervaring op deze site te verbeteren.
Door te surfen op deze site, gaat u ermee akkoord! Link.

Het park en de tuinen van het château van Beauregard

Het enorme park en z’n omliggende tuinen vormen een prachtige omlijsting voor het Château van Beauregard en z’n beroemde « galerie des Illustres » waar de portretten van 327 prominente historische personen schouder aan schouder hangen
 

Ruimte voor kleur in de portrettentuin


Slenter in deze uit twaalf groene ruimten bestaande tuin, een knappe mengeling van de Franse en de traditionale Engelse stijlen. Elk van deze, door heggen omgeven, ruimten doet denken aan de personages in de portrettengallerij van het château en staat in het teken van een kleur. De vaste planten en struiken evolueren hier zonder belemmeringen en stellen een kleurenpalet tentoon dat van seizoen tot seizoen verandert.
 

Een bijzondere en romantische wandeling door het hartje van het park


Het enorme park van 40 hectare is barstenvol kleur, vooral in de schorsenboomgaard. Volg ook l'Allée des artistes (Kunstenaarspad) waar de makers hun werken met de tijd laten evolueren. Er is een vreemde boom die de Franse geschiedenis onthult. Heeft Magellaan écht een reis rond de hele wereld gemaakt? Aan hoeveel moordaanslagen is Henri IV ontkomen ? De boom heeft alle antwoorden.

De allerkleinsten kunnen zich vermaken met de bewoners van deze plaats : kippen van bijzondere rassen met interessante namen zoals Braadpan III, Hertogin Codec en Patrijs van Brahmaland maar ook de chef van de Sologne schapenkudde die de naam Markies Hugo de IIIe van Solognot heeft.
Accommodatie in de buurt
Houdt u van hotels, bed & breakfast, kamperen, gîtes of heeft u liever een woonwagen… ? Ontdek al onze suggesties voor overnachten tijdens uw verblijf in de Loirestreek.
Evenementen
Eetgelegenheid
Online reserveren
59ca21952c11f

RESTAURANT LE CLOS DES SUREAUX

Traditionele keuken, Boerderij / dorpsherberg, Themarestaurant, Gastronomisch restaurant - fijne keuken
voor ongeveer 4 Km
SEUR - 41
Restaurant-La-Vieille-Tour-FaceBook-La-Vieille-Tour

LA VIEILLE TOUR

Traditionele keuken, Themarestaurant, Gastronomisch restaurant - fijne keuken
voor ongeveer 847 m
CELLETTES - 41
001pano_david_grimbert

LES TROIS MARCHANDS

Traditionele keuken, Bistro / wijnbar, Themarestaurant
voor ongeveer 5 Km
vanaf 24€ /pers.
COUR-CHEVERNY - 41
Bezichtigingen