Sluiten
www.valdeloire-france.com maakt gebruik van cookies om uw ervaring op deze site te verbeteren.
Door te surfen op deze site, gaat u ermee akkoord! Link.

Water pretparken en Center Parcs

Zin om te zwemmen, te duiken, van grote waterglijbanen te roetsjen, of gewoon aan het water te ontspannen ? Dan staan in de Loirestreek de deuren van het Center Parcs (in Les Hauts de Bruyères) en de grote waterspeelparken GlisséO, Aquavita en Spadium Centre Aquatique voor u open. Ruimte voor gezelligheid met het hele gezin.


Grote waterpretparken van de Loirestreek

We gaan eerst richting GlisséO, in Cholet. Dit enorme complex van 27 000 m2 heeft 8 zwembaden en twee ijsbanen alsmede minerale stranden. Voor diegenen die ontspanning of fitness zoeken is er de fitnessruimte met sauna en hammam.  

In Angers, in aquapark Aquavita, in Angers, staat baden centraal. Op het programma vindt u : openlucht zwemmen in het Noorse buitenbad, pierenbad voor de kleintjes, waterglijbanen, waterspuiten, watervallen en onstuimige stromen voor de groteren. Ook hier is een spa ruimte waar u zich kunt laten masseren.

In Monts, vlakbij Tours, ontbreekt het niet aan water activiteiten in watercentrum Spadium Centre Aquatique : aquagym, water-polo, aquabike, glijbaan, een zwembad van 25 meter met een temperatuur van 30 graden, solarium en spa...alles wat u nodig heeft voor uw fitness !

Niet ver hier vandaan, bij Loches, bevindt zich parc Naturéo, een waterpark dat behalve gewone zwembaden, ook een natuurplas van 300 m2 heeft om in te zwemmen! Een primeur voor dit soort park !

Voor kampeerders zijn er diverse campings in het Loiredal met gelijksoortig watervermaak, bijvoorbeeld campings Le Fief in Saint-Brevin-les-Pins, L’Océan in Croisic, les Alicourts Resort in Pierrefitte-sur-Sauldre en het landgoed le Domaine des Bois du Bardelet vlakbij Gien.


Center Parcs Les Hauts de Bruyères, in Sologne

Heeft u zin in ontspanning, bos en waterpret, wandelingen of paardrijtochtjes ? Kom dan naar Center Parcs Les Hauts de Bruyères, in Sologne, waar u dit alles kunt doen, en op maar een paar kilometer afstand van de mooiste Loirekastelen.

Reserveer, voor een weekend of langer, uw verblijf in een van de talloze huisjes op het landgoed. Het ontbreekt hier niet aan activiteiten ! Groot en klein vermaakt zich hier geweldig in het tropisch zwembad aqua-mundo. Of laat u verleiden tot een boswandeling of paardrijtochtje, vissen, squash of tennis. Na alle inspanning kunt u relaxen in de Deep Nature Spa met sauna, jacuzzi en hydrotherapie.

Voor kinderen is er een circusschool (om clown, acrobaat of jongleur te worden), een waterglijbaan van 100 meter in het donker (Topsy Turvy), dender de woeste rivier af of zorg voor de ponies, ze vervelen zich hier nooit !